VR 25/05/2012: AKI ONDA (JP/VS) // JEROEN VANDESANDE & PAUWEL DE BUCK (BE) @ CROXHAPOX, GENT

SMERALDINA-RIMA // CROXHAPOX presenteren
op VRIJDAG 25 MEI 2012

AKI ONDA
(field recordings & walkman electronica, JP/VS)

Aki Onda verwierf bekendheid met het opbouwen van een geluidsarchief van field recordings —spannend over een periode van meer dan 20 jaar— dat hij met behulp van een batterij aan walkmen en in combinatie met electronica manipuleert tot nieuwe abstracte vormen van herinnering, maar voor het zelfde geld durft hij ook wel eens loos gaan met de jack van de versterker. Groot liefhebber van slaatjes en kalfsleren schoenen. Binnenkort uit op Smeraldina-Rima LP, in collab met collega mad man Jac Berrocal en Dan Warburton.

www.akionda.net

JEROEN VANDESANDE & PAUWEL DE BUCK
(sound art duo deluxe, BE)

Twee voormalige Sint-Lucas-studenten van Esther Venrooy die tijdens hun studies al bewezen prachtaanwinsten te zijn en te worden voor de Belgiese geluidskunstwereld. Een van de eerste keren dat hun nieuw, gezamenlijk werk te horen zal zijn. Niet te missen!

www.jeroenvandesande.be
pauweldebuck.blogspot.com

inkom 7 euro // deur 19:30 // aanvang 20:00

OPTREDENS EINDIGEN OM 22:00

CROXHAPOX
lucas munichstraat 76-82 B-9000 GENT

This entry was posted in Events. Bookmark the permalink.